| günaydın şarkısının gitar akorları | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
-cÅthh- ultra YALIN'cı

Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 29 Nerden : mauritius Emploi : müzik,gitar,yolculuk etmek,fotoğrafçılık,sohbet,meetin ppl frm other countries[avrupa Lakap : Kitkat Kayıt tarihi : 27/06/07
 | Konu: günaydın şarkısının gitar akorları Perş. Haz. 28, 2007 7:27 pm | |
| Yalin - Günaydın
G Dm Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun
G Dm yitirilenler apacık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun
Bb F Aşk içinde misafir olmaz
Eb ya yalnız sen ve ben Bb F iki gönül arasına üç saklanmaz
Eb ya yalnızlık ve ben
Dm ya o ya ben
G c G ağlaya ağlaya senden vazgeçiyorum
G yasaklandın hep saklındın
C bu kalpten kovuldun sen
Eb Dm C G ısınıp uyumayı unut sarılıp ağlamayı da günaydın gittim ben[u] _________________ Isinip uyumayi unut, Sarilip aglamayi da..Günaydin gittim ben.. Okyanusa attığın anahtarı biri bulurda bizi bizden çözer diye,Daha iyisini yaptım sni kalbime kazıdım her atışında hatırlamak için..
En son Admin tarafından Çarş. Tem. 23, 2008 6:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : !!YAZIM HATASI!!) |
|
 | |
YaLıNisT Admin

Mesaj Sayısı : 465 Yaş : 27 Nerden : Kocaeli Emploi : Sadece YALIN! Lakap : YaLıNisT Kayıt tarihi : 26/06/07
 | Konu: Geri: günaydın şarkısının gitar akorları C.tesi Haz. 30, 2007 3:44 pm | |
| |
|
 | |
enise/y-a-l-ı-n ALTIN YALIN'cı

Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 25 Nerden : turkey Kayıt tarihi : 02/07/07
 | Konu: Geri: günaydın şarkısının gitar akorları Çarş. Tem. 04, 2007 4:56 pm | |
| |
|
 | |
-cÅthh- ultra YALIN'cı

Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 29 Nerden : mauritius Emploi : müzik,gitar,yolculuk etmek,fotoğrafçılık,sohbet,meetin ppl frm other countries[avrupa Lakap : Kitkat Kayıt tarihi : 27/06/07
 | Konu: Geri: günaydın şarkısının gitar akorları Çarş. Tem. 04, 2007 6:22 pm | |
| bisey deil caaaaaaaaaaaaaaaanim  _________________ Isinip uyumayi unut, Sarilip aglamayi da..Günaydin gittim ben.. Okyanusa attığın anahtarı biri bulurda bizi bizden çözer diye,Daha iyisini yaptım sni kalbime kazıdım her atışında hatırlamak için.. |
|
 | |
_EL!F_ ultra YALIN'cı

Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 21 Nerden : Türkiye/Aydın Kayıt tarihi : 19/06/08
 | Konu: Geri: günaydın şarkısının gitar akorları Cuma Haz. 20, 2008 6:50 pm | |
| gitar çalmayı bilmiyorum ama öğrenmeye karar verdim.yinede saol  |
|
 | |
_EL!F_ ultra YALIN'cı

| Konu: Geri: günaydın şarkısının gitar akorları Çarş. Tem. 23, 2008 3:16 pm | |
| Bu arada dikkatimi çekti de söyliyim dedim. Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürüyorsun. yazmışsın . O döndürmüyorsun olcaktı  |
|
 | |
YaLıNisT Admin

Mesaj Sayısı : 465 Yaş : 27 Nerden : Kocaeli Emploi : Sadece YALIN! Lakap : YaLıNisT Kayıt tarihi : 26/06/07
 | Konu: Geri: günaydın şarkısının gitar akorları Çarş. Tem. 23, 2008 6:21 pm | |
| aa hiç dikkat etmemiştim düzelttim teşekkürler saölediğin için  bir de ard arda mesaj atmasan daha ii olcak  |
|
 | |
_EL!F_ ultra YALIN'cı

| Konu: Geri: günaydın şarkısının gitar akorları Çarş. Tem. 23, 2008 8:47 pm | |
| |
|
 | |
YaLıNisT Admin

| Konu: Geri: günaydın şarkısının gitar akorları Perş. Tem. 24, 2008 2:01 pm | |
| |
|
 | |
_EL!F_ ultra YALIN'cı

| Konu: Geri: günaydın şarkısının gitar akorları Perş. Tem. 24, 2008 3:02 pm | |
| |
|
 | |
| günaydın şarkısının gitar akorları | |
|